A Jobbik visszavonatná a BKV busztelephelyeinek hasznosítására kiírt pályázatot.

A Jobbik a főváros vezetésével visszavonatná a BKV busztelephelyeinek hasznosítására kiírt pályázatot. Staudt Gábor, a párt főpolgármester-jelöltje szombati, a BKK VII. kerületi irodája előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: tiltakoznak a közvagyon felélése és a kiszervezésnek nevezett privatizáció miatt.

Az ellenzéki politikus emlékeztetett arra, hogy a napokban jelent meg a BKV pályázata, a kiírás szerint a cég a négy nagy busztelephelye közül az egyiket hasznosítaná értésesítéssel vagy bérbeadással. Staudt Gábor szerint az ilyen pályázatoknál az eljárás általában értékesítéssel zárul.

A főpolgármester-jelölt úgy látja, nem csak a pályázatot kiíró BKV "hibás és bűnös" abban, hogy eladhatják a cég egyik nagyon értékes területét. Korábban a Fővárosi Közgyűlés döntött úgy a cég üzleti tervében, hogy az egyik busztelephelyre nincs szükség - hívta fel a figyelmet.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!