Az ellenzéki politikus a Facebook-profilján tette közzé az esetet.

Mint írja: „Eddig csak olvastam, de most már mondom is: durvul a kampány”.

A posztot az Origo szúrta ki, kiegészítve azzal, hogy Juhász Péter a baloldali pártok polgármesterjelöltje: a főváros V. kerületében indul a Rogán Antal székét elfoglalni kívánó Szentgyörgyvölgyi Péter fideszes alpolgármesterrel szemben.

A bejegyzés szerint a politikusnak először csak azt tűnt fel, hogy követik, majd miközben telefonál a férfi (vagy úgy tesz), videót is készít róla – írja. „Volt egy pont, amikor beleintegettem a kamerájába, hogy hahó, szia, és elindultam a kocsi felé. Akkor még megnézte a rendszámot. Úgy tettem, mintha elmennék, majd amikor letette a kameráját, utána mentem, és felvettem én is őt.”

Megkérdezte, hogy miért kamerázza, mire azt mondta, hogy ez a hobbija. Hozzáteszi: a férfi turistának túl detektíves volt, nyomozónak viszont nagyon béna.

©

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!