szerző:
MTI

Szombaton temették el Etyeken az önkormányzati választás napja előtti este halálra gázolt Váradi András alcsútdobozi polgármesterjelöltet, aki az Együtt-PM színeiben indult volna. A temetésen Bajnai Gordon volt miniszterelnök és Falus Ferenc, az Együtt-PM volt főpolgármester-jelöltje is jelen volt.

Több százan kísérték utolsó útjára Váradi András alcsútdobozi juhászt, az Együtt-PM helyi polgármesterjelöltjét szombat délután az etyeki temetőben. Az október 11-én éjjel közlekedési balesetben halálra gázolt ötvenéves polgármesterjelölt temetésén a pártszövetség több politikusa, köztük Bajnai Gordon, Juhász Péter, Szigetvári Viktor és Karácsony Gergely is megjelent. 

Az elhunyt Váradi Andrást az Együtt-PM saját halottjának tekinti, október 12-én kiadott közleményükben úgy fogalmaztak: "egy jó barátot, egy fontos szövetségest vesztettünk el, akinek hiányát nagyon sokáig érezni fogjuk. Emlékét mindörökre megőrizzük, elvei és eszményei mellett mindig kiállunk majd a jövőben is".

Rácz Krisztina az Együtt-PM sajtófőnöke az MTI kérdésére a helyszínen közölte, a temetés költségeit a pártszövetség állta. Emellett a Facebookon gyűjtést indítottak Váradi András árván maradt 11 és 15 éves lánya, valamint élettársa megsegítésére.

©
©