szerző:
hvg.hu

Utolérte az RTL Klub a bécsi reptéren a NAV elnökét, Vida Ildikót, aki érdemben nem erősítette meg, hogy rajta van az USA-ból kitiltottak listáján, igaz, nem is cáfolta.

Nem akarnak politikai csatározásokba bocsátkozni, ezért nem nyilatkoznak az USA-kitiltás ügyében - mondta Vida Ildikó NAV-elnök az RTL Klubnak, amely a bécsi reptéren érte utol a hatóság vezetőjét.

Vida többes számot használt, az RTL Klub szerint arra utalt, valakikkel korábban eldöntötték, hogy semmilyen módon nem nyilatkoznak az érintettségéről, amit nem erősített meg, de nem is cáfolt.

A NAV-elnök szabadságra indult Bécsből, azt viszont nem árulta el, hová. A tévécsatorna riportere hajnalban szólította meg a reptér indulási oldalán, Vida meglepettnek látszott, amikor a stáb megjelent és kissé ingerültnek tűnt a kérdések miatt.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!