szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Visszatért Tarlós egykori kihívója és egy lóval kíván boldog karácsonyt.

Önmagán viccelődött Falus Ferenc: egy fenyőfás-lovas képpel kívánt boldog karácsonyt egy e-mailben - írja a Kettős Mérce blog.

Tarlós egykori kihívója - aki végül nem indult a választáson, visszalépett Bokros Lajos jabára - a nyáron a Facebookon csatlakozott az egész világon terjedő kampányhoz, amelyben ismert személyiségek jeges vízzel öntik le magukat, és tesznek felajánlást egy nemes cél érdekében.

©

Ám Falus videója a megjelenés után azonnal köznevetség tárgya lett. Elég arra a kínos momentumra gondolni, ahogy például az unoka a nagypapa leöntésekor rögtön bömbölni kezdett (az Index kinagyította a videót, melyen úgy látszik, hogy az orra is vérzett), miközben a főpolgármester-jelölt egy „világ legjobb apukája” feliratú pólót viselt. De az élcelődések középpontjába került a választott helyszín, a szereplők öltözéke (pl. a papucs a zoknival), a műanyagtálból evő ló, meg a furcsán viselkedő kutya. Ráadásul a felvétel minőségén is látszik, hogy amatőr home videóról volt szó. A videóval az őt jelölő pártokat is kiakasztotta.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!