szerző:
hvg.hu

A Hír TV elmarasztalását kérik.

„Mintegy kétszáz magányos nő várakozik napok óta az ELTE jogi kar környékén megerőszakolásban reménykedve” – ezzel a szupervicces álhírrel kacagtatta meg a nézőközönséget Maksa Zoltán „humorista” a Hír TV szilveszteri adásában.

Alakításáért már odaítéltük az Év Taplója díjat, de vannak, akik ennyivel nem elégednek meg. A Nőkért Egyesület a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz fordul, mert szerintük a fenti kiszólás a Médiatörvény több passzusába is beleütközi, mégpedig azért, mert sérti a közerkölcsöt és az emberi méltóságot, és súlyosan károsíthatja a kiskorúak szellemi, lelki, erkölcsi vagy fizikai fejlődését.

Az egyesület magánszemélyeket is beadvány megtételére bíztat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!