szerző:
hvg.hu

A választóknak igaza van, ezek szerint új stratégiát kell kialakítania a Fidesznek - mondta Navracsics Tibor,miután a Fidesz elvesztette a veszprémi választást és a kétharmadot.

"A választóknak igaza van" - mondta Navracsics Tibor a Hír Tv-nek, hozzátéve, hogy a Fideszben nem gondolták, hogy megfordul az eredmény, és elveszíthetik a választást. Mint mondta, arra számítottak, hogy alacsonyabb lesz a szavazati különbség, de nyernek.
A következő napokban meg fogják vizsgálni az eredményt, de mint mondta, új stratégiát kell alkalmazni. Azt Navracsics hangsúlyozta, hogy nem ez az első alkalom, hogy veszítenek, ez történt 2006-ban is, de onnan is felálltak.
Némedi Lajos fideszes jelölt azt mondta, sokat dolgozott, igyekezett magát távoltartani attól, hogy szélsőségesen beszéljen a kampányban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!