szerző:
hvg.hu

Egy hatvanas éveiben járó férfi támadta meg a tahitótfalui plébános Szentendrén. A rendőrség garázdaság miatt nyomoz, és térfigyelő kamerás felvételek segítségével keresi az ismeretlen támadót.

Egy ismeretlen férfi többször megütötte és megrúgta a tahitótfalui plébánost március 4-én Szentendrén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A támadó közben végig szidalmazta a papot.

©

A rendőrség térfigyelő kamerás felvétel segítségével keresi a támadót, aki a leírás szerint 60-65 év közötti, körülbelül 165 centiméter magas, erős testalkatú férfi. Haja őszes és kopaszodó, arca kerek. A bűncselekmény elkövetésekor szarukeretes szemüveget, világos dzsekit és sötét színű nadrágot viselt.

Az ügyben garázdaság miatt nyomoznak.

©

A szentendrei rendőrök az itt felsorolt elérhetőségeken várják azok jelentkezését, akik a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!