szerző:
hvg.hu

Kovács Kokó István bokszoló a Hír TV-ben tette a meglepő kijelentést.

Azért meglepetés Kokótól ez a kijelentés, mert az utóbbi években többször is feltűnt a Fidesz rendezvényein, Orbán beszédeinek állandó első soros biodíszlete volt. De 2002-ben Egerszegi Krisztina mellett ő volt a Fidesz „híres sportoló” támogatója. Legutóbb a Fradi pálya átadásán láthattuk a miniszterelnök mögött.

Így hangzott el az „inverz coming out” a Civil kaszinó c. beszélgetős műsorban: “Én soha nem voltam Fidesz-közeli ember. Értékeket és elveket vallottam, amik nagyon sokszor egybeestek a Fidesz értékeivel és elveivel.”

Kokó egyébként a Széchenyi-tervből 25 millió forintos vissza nem térítendő támogatást kapott a Box utca nevű éttermének beindításához.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!