szerző:
hvg.hu

A Magyar-Kínai Barátságért Kitüntető Díjat vehette át a külgazdasági és külügyminisztertől Medgyessy Péter volt miniszterelnök.

Medgyessy Péter volt miniszterelnök és Csen Huaj-jü, a Bank of China ZRt. elnök-vérigazgatója kapta idén a Magyar-Kínai Barátságért Kitüntető Díjat, amit Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Oláh Lajos független országgyűlési képviselő adott át. Utóbbi a a Nagy Fal egyesület elnöke.

©

A díjat 12 szervezet alapította és most harmadik alkalommal osztották ki. Tavaly az elismerést Bin Yun Song, a Huawei magyarországi vezérigazgatója, a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola képviseletében Erdélyi Zsuzsanna igazgató és Guo Jia Ming igazgató-helyettes, továbbá Wang Deqing, a Nemzetközi Chan Wu Szövetség elnöke vehette át.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!