szerző:
hvg.hu

Sokáig senki nem segített az öntudatlan emberen, ráadásul ketten az értékeit is elvették a Lehel piacon.

Azt hitték, részeg, ezért senki nem segített a stroke-ot kapott férfinak a fővárosi Lehel piacon a hétvégén. Egy nő ment oda hozzá másfél órával később, miután felismerte, hogy nagyobb lehet a baj, ugyanis a férfinak lebénult az arcának egyik oldala, lefittyedt a szája, elernyedt az arca – írja a nő beszámolója alapján a Blikk. A nő először a közeli söröző pultosát kérdezte meg, aki azt mondta, biztos részeg az idősebb férfi, azonban a tünetekkel ez nem egyezett, ezért mentőt és rendőrt hívtak hozzá.

Egy másik üzlet eladója is látta a férfit, korábban két nő akarta megtudni tőle a bankkártyája PIN-kódját. A rendőrök végül a férfi kártyáját megtalálták, ám a lakáskulcsát elvitték – mesélte a helyszínen maradt nő. A beszámolók szerint a két nő rendszeresen megfordul a csarnokban és fosztottak már ki idősebbeket, a rendőrség vizsgálja a történteket, a férfi súlyos állapotban került kórházba.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!