szerző:
hvg.hu

Egy ismeretlen személy hétfő hajnalban bántalmazott egy idős tatai házaspárt. A rendőrség azt kéri, hogy aki tud valamit az ügyről, vagy látta az esetet, az jelentkezzen.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette elkövetésének gyanúja miatt. Egy ez idáig ismeretlen személy december 7-én 4 óra 30 perc és 5 óra között bement egy tatai családi házba, ahol bántalmazta az ott lakó idős házaspárt – olvasható a rendőrség honlapján.
 
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá a 34/517-777-es telefonszámon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!