szerző:
hvg.hu

A kokainbotrányba keveredett 33 éves válogatott kajakos várhatóan többet nem szerepel professzionális szinten versenyeken, helyette családjával együtt a SuperTV2-nél munkát vállalva a képernyőkre költözik.

Az Európa- és világbajnok Kucsera Gábor a kajakosnak könnyen lehet a pályafutása végét jelentő kokainfogyasztás miatt kirótt eltiltását követően újra munkát keresett, a SuperTV2-től kapott ajánlatot választva az Édes élet műsorában lesz látható családjával. A Blikknek interjút adó Kucsera részben azzal indokolta a választást, hogy a sportkarrierje megszűnése miatt rengeteg ideje lett, ezért nézett munka után.

A sportoló sokáig kerülte a nyilvánosságot, jelenleg is zajlanak ellene a fegyelmi tárgyalások, meglátása szerint nem folytathatja a kajakozást. A Magyar Antidopping Bizottság elsőfokú határozata nem volt nyilvános, azonban a lap feltételezése szerint a legmagasabb, négyéves eltiltást szabták ki Kucserára.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!