szerző:
hvg.hu

"Értesítjük Önöket, hogy az utolsó dolgozó is elhagyta az országot" – írják egy kiragasztott papírra egy kórház dolgozói, majd homeopátiás gyógymódot és kuruzslót javasolnak a betegeknek, hogy még hova fordulhatnak.

Egy meg nem nevezett kórház munkatársai keserédes poénnal hívták fel a figyelmet lehetetlen helyzetükre és a kivándorlásra. Míg a kormánnyal a szakszervezeteknek nem sikerült megállapodni a béremelésről és folyamatosan zajlik az orvosok és ápolók kivándorlása a gyakran hétszer magasabb bérért, valamint gyenge lábon áll az utánpótlás képzése is, a dolgozók megpróbálják megőrizni humorérzéküket.

A hangulaton némileg felülemelkedve az alábbi szöveget ragasztották ki egy kórházi folyosóra az egészségügyi dolgozók – a találatot köszönjük a Tumblrről Lónyúl Úrnak.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!