szerző:
hvg.hu

A BRFK elfogta azt a 32 éves budapesti férfit, aki életveszélyesen megkéselt egy embert a Szent László téri villamosmegállóban.

A rendelkezésre álló adatok szerint V. Krisztián kedden este a Szent László téri villamosmegállóban előzetes szóváltás nélkül késelte meg az ott várakozó férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett – írta közleményében a rendőrség.

A Hír TV korábban azt közölte, információik szerint az áldozat egy rendőr volt, de ezt a rendőrség nem erősítette meg.

Szerdán nap közben a rendőrség egy fantomképet és biztonsági kamerák által készített fotókat is közölt az akkor még ismeretlen elkövetőről, akinek a megtalálásához a lakosság segítségét is kérték.

©

A férfit végül szerdán este a Stefánia úton fogták el, majd előállították, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását is. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!