szerző:
hvg.hu

Mentőt hívtak hétfő reggel egy 17 éves lányhoz a pétfürdői állomásra, miután kiesett a mozgó vonatból és koponyasérülést szenvedett. Az RTL Klub úgy tudja, iskolába indult, csak elnézte a megállót.

Súlyosan megsérült egy 17 éves középiskolás lány, amikor kiugrott a mozgó vonatból hétfő reggel Pétfürdőn. A szerelvény már elhagyta a peront, amikor a lány a sínekre esett.

A diákhoz mentőt hívtak, ellátás után a székesfehérvári kórházba vitték, ahol ct-vizsgálatot végeztek rajta. A rendőrség nem vizsgálja az esetet.

Az RTL Klub Híradója úgy tudja, iskolába ment, de valamiért nem vette észre a megállót, ezért ugorhatott ki.

A MÁV-nál azt mondták, hogy a lány régi típusú szerelvényen utazott, ezért tudta kinyitni az ajtót. Az előzetes vizsgálatok alapján így nem merül fel a vasúttársaság felelőssége.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!