szerző:
hvg.hu

Volt élettársát bántalmazta vasárnap egy 41 éves budapesti férfi a gyanú szerint. Ököllel, karddal, vascsővel verte, majd orális szexre kényszerítette a kocsiban. A 30 éves nő elmenekült és sérüléseivel orvoshoz fordult, így meglett a feltételezett tettes.

Személyi szabadság megsértése, testi sértés és szexuális erőszak gyanújával nyomoz a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a 41 éves budapesti Cs. Gábor ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi vasárnap 15 óra körül felkereste volt élettársát a nő fővárosi lakásán, hogy a szakításuk miatt kialakult konfliktust rendezzék. Megkérte a sértettet, hogy üljön be mellé az autóba, majd a nővel Monorierdő külterületére hajtott.

Ott megfenyegette, megalázta a nőt, majd először ököllel, később egy vascsővel és egy karddal bántalmazta. Ez után visszaültek az autóba és Budapest felé indultak. A férfi folytatta az őrjöngést, többször megütötte és arra kényszerítette a nőt, hogy orálisan elégítse ki, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megöli az édesanyját. Amikor a sértett háza elé értek, a 30 éves nő bemenekült a lépcsőházba.

Cs. Gábor utánament, hosszú időn keresztül csengetett és ököllel ütötte a bejárati ajtót, de a lakásba nem engedték be.

A nő sérüléseivel orvoshoz fordult, aki értesítette a rendőrséget.

Cs. Gábort hétfő hajnalban, 1 óra 45 perckor a lakásán fogták el, később a Pest megyei nyomozók őrizetbe vették. Kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!