szerző:
hvg.hu

Egy egészen abszurd történetről számol be a Bors. A lap szerint egy 82 éves, Balástya külterületén, egy gajgonyai tanyán élő asszony azért szenvedett égési sérüléseket, mert nem nézhette meg kedvenc műsorát a tévében.

Margit néni unokájával, annak férjével és az ő két gyerekükkel lakott együtt, a szomszéd meghívta őket vasárnapi ebédre, a né­nit viszont otthon hagyták. Elindulásukkor az asszony kérése ellenére kikapcsolták a tévét, ő pedig nem tudta visszakapcsolni, pedig nagyon meg akarta nézni a Shreket – számol be a megdöbbentő esetről a Bors.

Ezután mérgében szétverte a készüléket, majd a melléképületben lévő két gázpalackból az egyiket bevitte, és a cserépkályha mellé tette. Margit néni felhívta a családot, hogy jó étvágyat kívánjon, a falra felírta az unokája férjének a nevét, hogy ő a gyilkos, aztán kinyitotta a csapot, és a palack felrobbant.

A néni égési sérüléseket szenvedett, ki tudták hozni a házból, kórházban ápolják – mondta a lapnak egy szomszéd.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!