szerző:
hvg.hu

Elfogták a berettyóújfalui rendőrök azt a 18 éves fiút, aki a gyanú szerint a kórházban földre lökte az őt ellátó ápolónőt újév napján.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt rendeltek el nyomozást B. Péter körösszakáli lakos ellen – közölte a rendőrség.

A fiút a rendelkezésre álló adatok szerint január 1-jén vitték be a mentők a berettyóújfalui kórházba, de a gyanúsított nem hagyta, hogy megvizsgálják, fenyegetőzött és agresszívan viselkedett.

A vizsgálat közben B. Péter kétszer is földre lökte az őt ellátó ápolónőt, majd rátérdelt a földön fekvő nőre, akit ökölbe szorított kézzel meg is akart ütni. A bántalmazást a vizsgálatnál jelen lévő másik ápoló akadályozta meg, és értesítette a rendőröket.

A helyszínre érkező rendőrök elfogták és elő is állították a 18 éves fiút. Az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekező gyanúsított beismerte a bűncselekményt.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!