szerző:
hvg.hu

Két férfi holttestét találta meg egyikük apja Komlón egy garázsban, mindketten a kipufogógáz miatt fulladtak meg. Több liter üveget is lefoglaltak a rendőrök, a család szerint lehet, hogy túl sokat ittak.

Az egyik férfi apja állította le az autó motorját szerda reggel, mikor megtalálta már halott fiát és ismerősét a család garázsában Komlón - írja a Velvet. A 28 éves O. Sándor csak tíz percre indult el este, ám összetalálkozott egy régi barátjával, ez után ülhettek be a garázsban álló autóba. Vélhetően azért indították be az autót, hogy bekapcsoljon a fűtés, ám a zárt garázsban megfulladtak a kipufogó gáztól.

A Dunántúli Napló és a bama.hu is úgy tudta korábban, hogy drogot is fogyaszthattak, ám erről nem tud az elhunyt férfi anyja, a rendőrök viszont lefoglaltak két kétliteres borosüveget és egy literes pálinkás üveget is, amit a holttestek mellett találtak.

Az öngyilkosságot kizárta a férfi anyja, szerinte ugyanis nagyon szerette 7 éves gyermekét. A boncolás eredményéről később tájékoztatják a családot, de a rendőrség egyelőre kizárta, hogy bűncselekmény történt volna.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!