szerző:
hvg.hu

Megköszönte a budapestiek türelmét a Terrorelhárítási Központ (TEK) és feloldotta azokat a személy- és létesítménybiztonsági intézkedéseket, melyeket David Cameron brit miniszterelnök biztonsága érdekében vezettek be.

Köszönetet mondott a TEK és az ORFK a budapestiek türelméért és figyelméért, ami lehetővé tette, hogy a brit kormányfő akadálytalanul közlekedhessen a budapesti programhelyszínek között - olvasható a TEK közleményében.

Hozzátették, köszönet illeti a magyar társszerveket és a brit partnerszolgálat szakembereit is, akik együttműködésükkel segítették a TEK munkáját és a küldöttség magas szintű védelmének megszervezését.

David Cameront kiemelt biztosítással várták Budapestre, ahol Orbán Viktorral és Áder Jánossal is tárgyalt.

A delegáció mozgása miatt szinte teljesen megbénult Budapest központi része, sorozatosak voltak a lezárások, terelve közlekedett sok busz és troli, a metró pedig átmenetileg nem állt meg a Kossuth téren.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!