szerző:
hvg.hu

A Lánchíd Rádió volt főszerkesztője vezeti majd azt az új rádiócsatornát, amelyhez már csábítják át a Lánchíd Rádiótól az embereket – írja a VS.hu.

Karc FM néven indul majd az az új kormányközeli rádiócsatorna, amelynek vezetője a Simicska-birodalomhoz tartozó Lánchíd Rádió volt főszerkesztője, Gajdics Ottó lesz – írja a VS.hu. Gajdics tavaly februárban lépett le Simicska csapatából, több más Magyar Nemzet- és Hír Tv-vezetővel együtt, ez volt a legendás nap, amikor Simicska mindennek elmondta Orbán Viktort, azt sejtetve, hogy ő áll a médiavezetők távozása mögött.

A VS.hu szerint a Karc FM szerkesztősége a Lurdy Házban működik majd, és már javában keresik hozzá a munkatársakat, többek között a Simicskához tartozó Lánchíd Rádiótól próbálva őket a magasabb fizetés ígéretével átcsábítani. Ugyanez történt a volt Napi Gazdasággal (ami jelenleg Magyar Idők címen fut), hiszen a nagy összeveszés után Hír Tv-s és Magyar Nemzet-es munkatársakkal töltötték fel a stábot. És a köztévét is Hír Tv-sekkel erősítették, igaz, a Hír Tv meg volt köztévésekkel kezdett erősíteni.

A VS.hu azt írja, hogy a Lánchíd Rádió munkatársait azzal győzködik, hogy aki a szakmai jövőjére akar gondolni, és ragaszkodik a világnézetéhez, az inkább váltson.

A rádió a Gazdasági Rádió tavaly szeptemberben elveszített 105.9-es frekvenciáján működik majd.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!