szerző:
MTI

Először visszafordult Londonba a Ryanair London–Budapest járata, majd újra elindult, és rendben megérkezett Budapestre.

A Budapest Airport interneten közzétett járatinformációja szerint 17 óra 41 perckor leszállt Ferihegyen a Ryanair London–Budapest 8445-ös járata, amely ezt megelőzően egyszer már visszafordult.

A Boeing 737-es 11.45-kor elindult London–Stanstedről, majd a francia partoknál visszafordult, ezután az utasok a londoni Stansted repülőtéren vártak új gépre.

Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója a Ryanair tájékoztatása alapján azt közölte, hogy a gép – amely 15.10-kor érkezett volna Budapestre – műszaki okok miatt fordult vissza.

A Ryanair diszkont légitársaság azt közölte, egy lehetséges kisebb műszaki problémát jelző figyelmeztetőfény gyulladt ki a pilótafülkében, ezért fordult vissza a gép. Az utasokat a további késés elkerülése érdekében szállították át egy helyettesítő járatra – írták.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!