szerző:
hvg.hu

Két 15 év körüli támadót keres a rendőrség, akik a IX. kerületben csaknem leütöttek egy nőt a mobiljáért.

Fantomkép alapján keres a rendőrség egy fiatal fiút és egy lányt, akik kiraboltak egy nőt a ferencvárosi Koppány utcában.

A két gyanúsított szombat hajnali háromnegyed háromkor az utcában található hipermarket mellett lévő szervizúton szóba elegyedtek egy ott sétáló nővel, Ronaldóként és Arabellaként mutatkoztak be neki, majd egy ponton a férfi elkezdte ütni a nőt, és elvették a mobilját. A nő súlyos sérülést szenvedett.

A Ronaldóként bemutatkozó férfi kábé 15 éves, 165 centi magas, kék farmert, fekete kapucnis kabátot viselt. A nő 162 centis, 15 év körüli, vékony, és kék monokli látható az arcán. Haja lófarokban volt összekötve, rózsaszínű, térdig érő, fűzős bakancsot, barna-piros színű kockás "cicanadrágot" és combig érő, fekete színű kabátot viselt.

©
©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!