szerző:
hvg.hu

Februárban lezárulhat a hamis euróval lebukott volt Fidesz Ifjúsági Tagozat-elnök elleni nyomozás. V. Áron szabadlábon védekezik jelenleg.

Az mno.hu melegítette fel V. Áron történetét, aki tavaly februárban bukott le egy hamis 100 euróssal. A Fidesz Ifjúsági Tagozatának korábbi elnökénél ezután házkutatást tartottak és találtak is nála 297 darab feltehetően hamis 100 euróst és öt 20 euróst is.

2015 február 6-án rendelte el az illetékes bíróság a gyanúsított előzetes letartóztatását, most egy évvel később zárulhat a V. Áron ügyében folytatott nyomozás.

A simlis ex-fideszesről tavaly megírtuk, hogy leköszönönése után is évekig adta ki magát a Fidesz IT elnökének, pedig papíron már Fidesz-tag sem volt. A nagy átverés a Fidesz részéről nyilatkozókat is megkavarta: minden eszközzel igyekeztek megtagadni a V. Áront, a keleti nyitás nagy barátját, de az internet nem felejt és több viszonylag friss kép került elő, ahol vezető fideszesekkel mutatkozott a hamis pénzzel lebukó férfi.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!