szerző:
hvg.hu

A jégőrség a Velencei-tónál látott jégre mászó fiatalokat, akiket hangosbemondón szólítottak vissza a partra.

Szombat délben a rendőrség téli vízparti alakulata, a jégőrség a Velencei-tó „fürdető” elnevezésű részén négy fiatalt látott meg a befagyott tó jegén. Mivel a tó jegén tartozódni életveszélyes volt, a rendőrök a partról, gépkocsijukból hang és fényjelzéssel jeleztek a fiataloknak, majd a jármű hangosbeszélőjén keresztül tanácsokkal ellátva, biztonságban a partra irányították őket. A négy fiatal a rendőrök kérdésére elmondta, hogy nem voltak tisztában azzal, hogy szabályt szegnek a jégen tartózkodással, ők csak csúszkálni akartak a befagyott tavon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!