szerző:
hvg.hu

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 27 éves nő és két gyermekének eltűnése ügyében.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Nagy Mária 27 éves nőt és gyermekeit, a 4 éves Galamb Csaba Rikárdót és a 7 éves Galamb Mercédesz Enikőt keresi.

Az anya és gyermekei tegnap 12 óra körül távoztak mezőkövesdi lakhelyükről, és azóta életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra eddig tett intézkedések nem vezettek eredményre.

Nagy Mária személyleírása: körülbelül 170 centiméter magas, 50 kilogramm testsúlyú, vékony testalkatú, szeme barnás színű, a haja színe fekete. Különös ismertetőjele, hogy vékonyan szedett szemöldöke van és fogazata hiányos.

Ruházata: barna színű tigris mintás hosszított, prémes, velúr kabát, fekete szoknya, fehér melegítő felső.

Galamb Csaba Rikárdó személyleírása: körülbelül 90 centiméter magas, 20-25 kilogramm testsúlyú, vékony testalkatú, haja rövid és szőkésbarna színű.

Ruházata: fekete bakancs, szürke színű nadrág, fekete bőrkabát, fülre húzható kötött sapka.

Galamb Csaba Rikárdó
©

Galamb Mercédesz Enikő személyleírása: körülbelül 125 centiméter magas, testalkata kissé telt, körülbelül 32 kilogramm testsúlyú, hosszú, fekete színű haja van, szeme színe kékeszöld árnyalatú.

Ruházata: fekete-piros színű, kötött pulóver, barna színű téli kabát, fekete színű nadrág, virágmintás hótaposó.

Galamb Mercédesz Enikő
©

Nagy Mária az eltűnésükkor kék színű sport babakocsit vitt magával, amivel kisebb gyermekét szállította.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság (3400 Mezőkövesd, Egri út 2. szám) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik, hivatali munkaidőben hívja a 49/505-440-es telefonszámot.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13).

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!