szerző:
hvg.hu

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a törökszentmiklósi fiút, aki 13 éves barátnőjét rabolta ki.

Egy 15 éves fiú vasárnap kora délután Törökszentmiklóson kirabolta barátnőjét. A 13 éves lány busszal érkezett a délelőtti órákban Törökszentmiklósra, hogy találkozzon barátjával, akinek pénzt akart kölcsönadni. A fiú a buszpályaudvaron várta a lányt, majd együtt sétáltak és vásároltak a városban.

A fiatalkorú az egyik utcán felszólította és megfenyegette barátnőjét, hogy adja át neki a nála lévő pénzt, különben bántalmazni fogja. A lány elmondta, hogy hol tartja készpénzét, melyet a fiú megtalált és elvett tőle. Ezután a támadó nem sokkal később távozott a helyszínről.
 
A rendőrök pár órán belül felkutatták és elfogták a jogsértőt. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 15 éves fiú ellen, akit gyanúsítottként kihallgattak, és őrizetbe vettek – olvasható a police.hu-n.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!