szerző:
MTI

A 32 éves férfi csütörtökön azért támadt a dajkára Sályban, mert nem öltöztette fel addigra a gyermekét, mire érte ment.

Óvodai dajkát bántalmazott egy férfi Sályban, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indult ellene eljárás, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

A közlemény szerint a 32 éves férfi csütörtökön azért támadt a dajkára, mert nem öltöztette fel addigra a gyermekét, mire érte ment.

A férfi a bántalmazás mellett életveszélyesen megfenyegette a nőt, majd az óvoda további négy alkalmazottját, köztük az igazgatónőt is.

A bíróság elrendelte a büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő férfi előzetes letartóztatását – írta a főügyészség.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!