szerző:
hvg.hu

Érproblémákkal került kórházba Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, kaszinótulajdonos és vállalkozó. A Blikk információi szerint egy korábbi lábműtétjét követően léptek fel komplikációk a napokban, azóta egy budai klinikán fekszik.

Korábban többször megműtötték Andy Vajna lábát az Egyesült Államokban, azonban a napokban újabb problémák jelentkeztek és kórházba is kellett vonulnia a 71 éves kormánybiztosnak – értesült a Blikk.

Vajna tervei szerint részt vett volna a Golden Globe-díjátadóján is, ahol a Saul fia nyerte el a legjobb idegennyelvű alkotásért járó díjat. Egy évvel korábban is a budai szív- és érgyógyászati klinikára kellett bevonulnia Vajnának, de akkor sem derült ki, hogy pontosan mi áll betegsége hátterében. A Blikk megpróbálta meglátogatni a kormánybiztost, de egyágyas VIP-szobáját biztonsági őrök őrizték. A kórház egyik alkalmazottja szerint bár további kivizsgálásokra vár, de Vajna jó állapotban van.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!