szerző:
hvg.hu

Egy kristályt áruló drogdílerre rontottak rá a rendőrök a fővárosban, a határozott akcióról felvételt is készítettek. Ráadásul később az egyik vevő is betoppant, akit szintén előállítottak.

A VI. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem miatt tartóztatott le egy 47 éves nőt a lakásán hétfőn. A nő rendszeresen értékesített „kristály” nevű kábítószert, mikor a nyomozók megrohanták a lakását, a nő ruházatának átvizsgálásakor 31 darab alufóliapakettet, benne kristályos kábítószergyanús anyagmaradványt, 19 pakett fehér színű porállagú, 6 pakett fehér színű folyékonyabb anyagú és 1 pakett sárga színű kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le – írja a police.hu.

Egy 22 éves vevőjét is elkapták a rendőrök, aki épp azért indult, hogy kábítószert vásároljon a nőtől, vesztére épp a helyszínelő rendőrökkel találkozott, akik igazoltatták, majd ruházatának átvizsgálásakor 3 darab nejlontasak került elő, amelyben fehér színű kristályos kábítószergyanús anyag volt. A fiatal férfit kábítószer birtoklásának alapos gyanújával állították elő a rendőrök, ő szabadlábon védekezhet majd.

©