szerző:
hvg.hu

Egyelőre nem sikerült visszaszerezni a főváros által elszállíttatott, Kispesten tárolt hirdetőoszlopokat, a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. Tarlósékhoz irányította a mahirosokat.

A héten arról számoltunk be, hogy miután a bíróság eltiltotta a Fővárosi Önkormányzatot a Budapesten kihelyezett Mahir-oszlopok bontásától, a Mahir elkezdte visszaállítani a hirdetőoszlopait. A korábban elszállított oszlopokat egy drónfelvétel szerint egy kispesti telephelyen tárolta a főváros.

Az mno-nak nyilatkozó Puskár Anett, a Mahir Cityposter Kft. tanácsadója azt mondta: már több kérelmet beadtak a videón látható telephely gazdájához, vagyis a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft.­-nek, hogy visszakaphassák a reklámhordozókat, a cégnél ugyanakkor azt közölték: nekik nincs intézkedési kompetenciájuk, ezért a fővárosi önkormányzathoz kell fordulni, így tehát egyelőre nem tudják visszakapni az elvitt oszlopokat.

Puskár hozzátette: szakértővel kell felméretni, mennyire károsodtak a betonból kitépett, nem szakszerűen eltávolított hirdetőoszlopok.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!