szerző:
hvg.hu

Szenzációként tálalta a Blikk, hogy Gyurta nem tart igényt edzője, Széles Sándor munkájára. Utóbbi ezt határozottan cáfolja.

A Blikk Gyurta nem tart igényt Széles munkájára címmel közölt cikket, melyben azt állítja, a sokszoros bajnok mellúszó Széles Sándor nélkül készül fel a riói játékokra, mivel az edzőt meggyőzték, egészségi állapota miatt ne utazzon el Hódmezővásárhelyre. A Blikk nem érte el sem Gyurtát, sem klubját, az UTE-t.

Mi viszont elértük Gyurta edzőjét, aki ezt a hírt cáfolta. Széles azt mondja, mivel volt pár kisebb-nagyobb protokolláris feladata, így a fővárosban maradt, és ez előre meg volt beszélve. Az első két hét amúgy is csak rávezető jellegű a felkészülésben, ezt a munkát nélküle is el tudja végezni a team. Széles a harmadik héttől csatlakozik be a felkészülésbe, minden a menetrend szerint halad.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!