szerző:
hvg.hu

Kairói tudósítóját kapcsolta a Burkina Fasóban történt terrortámadás kapcsán az MTVA. A két helyszín közötti távolság mintegy 4000 kilométer.

Ismét a 444.hu vette észre a 80 milliárd forint közpénzből épphogy elevickélő köztévé egyik újabb "zseniális" húzását, amikor is az MTVA hírcsatornája kapcsolta kiküldött túdósítóját, amikor a Burkina Fasóban történt támadásokról készült anyagot vetítették a tisztelt nagyérdeműnek.

Vélhetően azért kapcsolták a Burkina Fasótól egyébként 4000 kilométerre, Kairóban élő tudósítójukat, hogy megdolgozzanak a pénzükért, és minél exklúzívabban tudósítsanak a kétségkívül megrázó eseményekről.Még az sem tántorította el a televízó szerkesztőit a minőségi tájékoztatástól, hogy a tudósító mindtegy 4000 kilométerre volt a helyszíntől.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!