szerző:
Magyar Nemzet

Februárban ismét Orbán-Putyin találkozó, ezúttal Moszkvában.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy Orbán a paksi bővítésről akar egyeztetni az orosz államfővel. A kormány elkötelezettsége ugyanis egyre inkább gyengül a beruházás iránt.

Közben az uniós ellenhangok dacára, a kancelláriaminiszter továbbra is azt hangoztatja, hogy kitartanak az atomerőmű bővítése mellett. Lázár János az ATV Szabad szemmel című műsorában azt mondta: a kocka amúgy is el van vetve, mivel Magyarország fél éven belül lehívja az orosz hitel első részletét. A politikus egyébként amellett is kitart, hogy az új blokkok képesek lesznek majd állami támogatás nélkül is működni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!