szerző:
hvg.hu

A miskolci Heman-gimnázium tiltakozásához csatlakozott a szegedi Deák Ferenc Gimnázium, a helyi civilek az iskola melletti szolidaritásból tüntetést szerveznek az intézményhez vasárnap délután.

A "Tisztelet szalagját" kötik helyi civilek az szegedi Deák-gimnázium korlátjára a vasárnap délután 4 órára szervezett tüntetés során - írja a Délmagyar.hu. A Köz-Hansznáért Mozgalom szalagokkal szeretné kifejezni szolidaritását és tiszteletét a Deák nevelőtestületének döntése mellett, hogy csatlakoztak a miskolci Herman-gimnázium tiltakozásához, mellyel a közoktatásban bevezetett rossz gyakorlatokra, hibás oktatáspolitikára és a forráshiányra kívánják felhívni a figyelmet.

A Herman-gimnázium tiltakozásához eddig több mint 60 neves oktatási intézmény, tanárok, szülők csatlakoztak, sőt, egy dunántúli Klik-vezető is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!