szerző:
hvg.hu

Először csak egy kisebb mennyiségű amfetamint találtak a kazincbarcikai férfi autójában, a lakásán már bőven akadt a drogból.

A Kazincbarcika, Béke térnél igazoltatták délután a rendőrök a 24 éves N. Richárdot, akinek autójából az átvizsgálás során egy papír ajándéktáskában 3 darab nylon zacskóba csomagolva, összesen 310 gramm kábítószergyanús anyagot találtak a nyomozók. Ezután a férfi lakását is átkutatták, ahol további 1,5 kilogramm amfetamint, kábítószergyanús anyagmaradványokkal szennyezett digitális mérlegeket és a kábítószer-kereskedelemhez használt eszközöket foglaltak le a rendőrök.

Az igazoltatás meglehet nem a véletlen műve volt, a rendőrök kamerával is készültek az átvizsgálásra.

N. Richárd ellen a további eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztálya folytatja le. A férfi előzetes letartóztatásba helyezését az illetékes bíróság 2016. január 15-én elrendelte.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!