szerző:
hvg.hu

Két idős embert vittek kórházba a mentők abból az ötemeletes szegedi házból, amelyben kigyulladt az egyik lakás a legfelső szinten. A tüzet már megfékezték.

A szegedi Gyík utcában található az ötemeletes ház.

A helyi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt körülhatárolták a lángokat. Bár a lakás, ahol a tűz keletkezett, füsttel telítődött, a lépcsőház füstmentes maradt.

Az első helyszíni információk szerint a lakás konyhája teljesen kiégett, az előszobára kisebb mértékben terjedt át a tűz. Az épület külső falát létrás járműről vizsgálják át a tűzoltók – írják a katasztrófavédelem oldalán.

A helyszínről két embert vittek kórházba a mentők, róluk egyelőre nincs hír.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!