szerző:
hvg.hu

A VI. kerületi rendőrök fantomképpel keresik azt az ismeretlen elkövetőt, aki január elején a Nyugati pályaudvaron egy ember védekezésre képtelen állapotát kihasználva ellopta utazótáskáját és készpénzét.

©

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi rendőrkapitánysága eljárást indított kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy január 5-én 1 óra körüli időben a Nyugati pályaudvaron a sértett védekezésre képtelen állapotát kihasználva eltulajdonította utazótáskáját és készpénzét.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/461-8144/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.