Teljesen elvesztették a kontrollt a taxisok

Teljesen elvesztették a kontrollt a taxisok

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Uberes sofőrök után kutattak a Deák téri kocsisorban, majd inzultálni kezdték őket az utat lezáró tüntető taxisok – derül ki az Index.hu hétfőn este forgatott videójából.

Uber-sofőröket inzultáltak az utat lezáró taxisok a Deák téren az Index.hu kamerája előtt. A hírportál több videót is készített arról hétfőn este, ahogyan az Uber taxiszolgáltatás ellen demonstráló hivatásos taxisok elkezdik stírölni a piros lámpánál megállni kényszerülő Uber-sofőröket, majd zaklatni kezdik őket, amíg a rendőrség közbe nem lép.

Az ubereseket az általuk használt mobilalkalmazás alapján tudják kiszúrni, a taxisok is láthatóan ezt figyelték, majd az autókat nem egy esetben körülállták, és a sofőrt elkezdték osztani, amiért éppen erre, a demonstráció helyszíne felé halad. Közben fotózni kezdték az autó rendszámát, és voltak, akik azt követelték a rendőröktől, hogy szállítsák ki a kocsiból a sofőrt és az utasait is. A rendőrök ezt természetesen nem tették meg, hanem arra próbáltak ügyelni, hogy az inzultálók leszálljanak a kocsiról.

Olyan taxisról is készített felvételt az Index, aki egy Uber-autó után rohanva belerúgott egyet. A videófelvételeket az Index cikkében is megnézheti.

Hozzászólások