szerző:
hvg.hu

A 21 éves Lakatos Richárdot keresi a kőbányai rendőrség, mert társaival elloptak egy autót, amit másnap megállítottak a rendőrök.

©

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Lakatos Richárd 21 éves budapesti lakos és két társa ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi január 11-én eltulajdonították azt a gépkocsit, amelyet másnap közúti ellenőrzésen megállítottak a rendőrök. Az intézkedés alól Lakatos kivonta magát, és elmenekült a helyszínről. A felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Lakatos Richárd körülbelül 170 centiméter magas, sovány testalkatú, különös ismertetőjele, hogy bal felső karján teljes bőrfelületet borító tetoválás látható.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Lakatos Richárdot felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-01-263-7200/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!