szerző:
hvg.hu

Eltűnt egy 14 éves tatabányai lány. Hétfőn iskolába indult, de oda már nem érkezett meg, és azóta sem adott életjelet magáról. A rendőrség a fotójával keresi.

A rendőrség a fotójával keresi a 14 éves tatabányai Traskó Dórát. A kislány hétfőn otthonából iskolába indult, de nem érkezett meg, és azóta sem látták.

Traskó Dóra 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, egyenes, hosszú, barna haja van. Eltűnésekor fekete színű, derékig érő orkán kabátot, világoskék szűk farmernadrágot, fekete bokacsizmát viselt.
 
A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eltűnt lány hollétéről tud valamit, tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!