szerző:
hvg.hu

Kiesett az erkélyről egy nő péntek délután Kecskeméten, a Petőfi Sándor utcában – közölte a baon.hu Bács-Kiskun megyei híroldal, amely szerint egyelőre nem tudni, baleset történt-e vagy öngyilkossági kísérletről van szó.

A 3. vagy a 4. emeleti erkélyről eshetett ki a járdára egy nő péntek délután Kecskeméten, a szalagházaknál – írta a baon.hu. A nő túlélte a zuhanást, de életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A helyszíni szemle folyamatban van és a baon.hu szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy a nő öngyilkossági szándékkal ugrott-e le, vagy baleset történt, esetleg bűncselekmény.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!