szerző:
hvg.hu

Úgy állt bosszút vele egykorú barátnőjén egy 15 éves fiú, hogy közzétette a közösen készített szexvideójukat. A felvétel napokig elérhető volt, az iskolából is rengetegen látták. A lányt egy másik iskolában tanító férfi csábította el tőle.

Tiniszexbotrány borzolja a kedélyeket Salgótarjánban, az ügyben egyelőre csak az iskola nyomoz – írta a pénteki Blikk.

A két 15 éves középiskolás nemcsak a kapualjban csókolózott, sokkal tovább jutott szexuális téren, és együttléteiket kamerával rögzítették is. Amikor a lány megcsalta a fiút egy - az eddigi információk szerint nem az iskolájában tanító - férfival, a fiú azzal állt bosszút, hogy a Facebookon közzétette a videót. A felvételt a cikk szerint "az egész iskola" látta és lájkolta, a lány majd elsüllyedt szégyenében.

A lány szülei a rendőrséghez fordultak, a Nógrádi Rendőr-főkapitánysághoz azonban még nem érkezett meg a feljelentés, így nem is adtak tájékoztatást az ügyben. Egy jogász szakértő szerint tiltott pornográf felvétel készítése lehetne az a büntetőjogi kategória, amelyre a megcsalt fiú cselekedete ráhúzható. Az ügyvéd szerint nem büntethető viszont az a tanár, aki elcsábította a lányt, bár apja lehetne: a hatályos jogszabályok szerint ugyanis nagykorú kezdhet viszonyt 14 évnél idősebb személlyel.

©

A videó napokig ott volt az interneten, de mára eltávolították. Az iskokában fegyelmi vizsgálat indult. Az igazgató azt mondta, ő személy szerint nem nézte meg a felvételt, de kollégáitól úgy tudja, hogy botrányos. A bosszúpornót közzétevő fiút megbüntették.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!