szerző:
HVG

A Blikk információ szerint ismét kiújultak a filmügyi kormánybiztos lábproblémái. Egy budai Magánklinikán kezelik.

Vajna ugyanabban a kórteremben fekszik, mint egy hete a budai szívklinikán, írja a Blikk. Úgy tűnt, hogy lábproblémája végérvényesen megoldódott. Most azonban a lap információi szerint a producernek újból szétnyílt a sebe a lábán.

„A szív- és érklinikán fekszik, de nem a ketyegőjével van a baj. Ha jól tudom, Vajna úr lábán valami miatt nagyon lassan gyógyul a seb. Nagyon sajnáljuk, mert ez egy igen fájdalmas dolog, arról nem beszélve, hogy az egész kórházi hercehurca lelkileg is nagyon megviselheti.” – mondta a lapnak állítólag egy kórházi dolgozó.

A filmügyi kormánybiztos lábát nemrégiben műtötték az Egyesült Államokban, azonban a műtét után komplikációk léptek fel, ezért került a budai kórházba.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!