szerző:
hvg.hu

De előtte még párbajozik egyet.

A vasárnap esti Magyarország szeretlek! lesz Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő utolsó párbaja – írta  a Kisalföld.hu. Jövő héten már tatár Csilla és Harsányi Levente várja a nézőket a Dunán. Erről a műsor hivatalos Facebook oldalán értesítették a nézőket.

Tartsanak velünk ma a szokott időben 19:40-től Dunán, hiszen a megszokott triót most láthatják utoljára. Január 31-én má...

Közzétette: Magyarország, szeretlek – 2016. január 24.

A Magyarország, szeretlek! című műsorban már külsősként sem számíta­nak Jakupcsek Gabriellára - közölte a Bors korábban. Mint emlékezetes, a műsorvezetőt a múlt év végén bocsátották el Ridikül című műsorából, épp egy készülő adás előtt közölték vele, hogy megszüntetik a belsős státuszát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!