szerző:
hvg.hu

A csapatot egy volt K1 küzdősportbajnok vezeti és papíron a hóeltakarításban segítenek majd.

Bejelentette vasárnap a magyarellenességéről elhíresült Bogdan Diaconu, hogy pártja, az Egységes Románia Párt színeiben megpályázza a bukaresti főpolgármesteri tisztséget.

A párt ma tartotta első kongresszusát, ahol Diaconut választották elnöknek. Ugyanakkor azt is bejelentették, hogy Vlad Tepes Őrjárata címen "gárdát" alapítanak (Patrulei lui Vlad Ţepeş), Daniel Ghiță volt K1 küzdősportbajnok vezetésével - írja a Transindex.

A kék egyenruhások Diaconu elmondása szerint nem viselnek majd fegyvert, "esetleg lapátot, hogy a hóeltakarításban segédkezzenek", és ott lépnek majd közbe, ahol segítségre van szükség, "hogy a szegények ne essenek a bűnözők, tolvajok, diplomás rablók áldozatául".

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!