szerző:
hvg.hu

Egy táskát lopott el egy Király utcai étteremből még tavaly decemberben egy férfi, akit a rendőrség fotó alapján keres. A táskában benne voltak a tulajdonos okmányai, bankkártyája, mobilja és készpénze.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető még tavaly december 2-án a délelőtti órákban egy Király utcában található étteremből eltulajdonította a sértett táskáját, benne okmányaival, bankkártyájával, mobiltelefonjával és készpénzével.

Az elkövetőről a nyomozóhatóságnak fényképfelvétel áll a rendelkezésére.

©


 A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságát a 06-1/461-8150 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Megosztás:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!