szerző:
hvg.hu

Visszavonták a mosonmagyaróvári rendőrkapitány, és a megyei kapitányság hivatalát vezető ezredes megbízását - írja a Kisalföld.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Csizmadia Gábor indokolás nélkül visszavonta Csokán Csaba ezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vezetőjének, valamint Pusztai Antalnak, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalát vezető ezredesnek a  vezetői megbízását - írja a Kisalföld.

A két rendőrnek lényegében azonnali hatállyal, január 31-vel kell mennie.

Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vezetésével hétfőtől Barna Árpád alezredest, míg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Hivatala vezetésével Torma Tamás őrnagyot bízta meg.  

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!