szerző:
hvg.hu

Baltával támadt a hozzá kiérkező mentősökre egy 55 év körüli férfi csütörtök éjszaka egy Pest megyei településen - közölte az Országos Mentőszolgálat.

Részegnek látszó agresszív férfi fogadta a lakásban a mentősöket csütörtök éjjel, amikor kiérkeztek egy eszméletlenül fekvő férfiról szóló segélyhívás után Pest megyében – idézte fel a történteket a mentőszolgálat.

A férfi elővett egy baltát és megtámadta a mentősöket, akik kimenekültek az utcára. A férfi ekkor a mentőautót kezdte el ütni-vágni a baltájával, betörte az oldalüveget, illetve megrongálta a belső berendezést és a karosszériát is, mielőtt a sofőr el tudta vinni a kocsit a helyszínről.

Az esetkocsi órákra kiesett a szolgálatból, a felszerelést másik kocsiba kellett átpakolni – tették hozzá. Az anyagi kár felmérése folyamatban van, az ügyben rendőrségi eljárás indult.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!